keskiviikko 10. marraskuuta 2010

08 - A photo of someone you fancy at the moment.

Ajattelin, että laajennan hiukan fancyn merkitystä, kun en nyt varsinaisesti tällä hetkellä fancy yhtään ketään sillä tavalla kuin otsikko varmaan tarkoittaa. Ylipäätään en ole koskaan ihastunut kehenkään fiktiiviseen hahmoon, ainakaan niin että sitä muistaisin, enkä koe tarpeelliseksi esitellä monsieur'n nassua täällä.

Tässä siis tämän hetken ihailun ja kateuden kohde ja kauneusihanteeni, Alexis Bledel tai pikemminkin Gilmoren tyttöjen Rory. Tyypillä on ihan täydellinen iho, jännän väriset silmät ja sairaan pitkät sääret... Sarjassa Roryn pukeutumistyylistä voi tosin olla monta mieltä, mutta vaikka sillä olisi mitä kauheuksia päällä, aina se vaan silti näyttää hyvältä. Huoh.

Lisäksi Alexis Bledel vaikuttaa haastattelujen perusteella muutenkin tosi hyvältä ihailun kohteelta: se on samanlainen kotikissa ja anti-urheilija kuin minäkin ja rakastaa lukemista. Mukavan tavallinen julkkis.
Kuva täältä.
Lopetan nyt turhan avautumisen (koska luultavasti tulen selittämään täällä suu vaahdossa lempisarjastani Gilmoreista mös eräässä hiukan myöhemmässä entryssä).

2 kommenttia:

  1. On se vaan niin ihana. Sillä on niin kiva nimikin, Alexis Bledel.
    Tekee mieli hokea sitä.
    Alexis Bledel.
    Alexis Bledel.
    Bledel Bledel Bledel.

    (Joo, en o vielä alottanu vitoskautta, mutta viimeistään huomenna lähtee!)

    VastaaPoista
  2. Hehe, hupsu :D

    Olin muuten unohtanut Ugly Bettyn Henryn kun sanoin etten ikinä ihastu fiktiivisiin hahmoihin. Se on niin symppis <3

    Hei pääsin sinne postille, lähetääks Budapestiin?

    VastaaPoista